Begivenheder

Inspiration, ny viden, best practice

CfL sætter ledelse på dagsordenen

Gennem vores arrangementer og KLUBHUSMØDE™ sikrer vi, at du bliver opdateret på ledelsesmæssige problemstillinger og tendenser.

Vi opsamler, bearbejder og analyserer viden om teori og praktisk ledelse, da vi tilstræber at være faglig spydspids i debatten om og udviklingen af danske virksomheder og ledere. Med en helhedsorienteret tilgang til ledelse giver dig vi dig inspiration og ny viden til at håndtere dine ledelsesudfordringer.

Vil du udfordres, inspireres, holdes opdateret og være med, så tilmeld dig til vores arrangementer, som du kan se nedenfor.

Vores KLUBHUSMØDE™ afholdes både i København, udlandet og rundt om i Danmark. Vi livestreamer fra København og holder KLUBHUSMØDE™ lokalt ude hos medlemsvirksomheder, hvor medlemmer samles om KLUBHUSMØDE™.

Kontakt os, hvis du kan og vil være vært for et KLUBHUSMØDE™.
Når du tilmelder dig et KLUBHUSMØDE™ bliver du  bedt om i menuen at vælge, hvor du ønsker at deltage.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Informationsmøde – Situationsbestemt Ledelse® II og Situationsbestemt Teamledelse® (webinar)

Detaljer

Dato:
19. september 2017
Tidspunkt:
9:00 - 9:45
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Webinar

Arrangør

CfL
Telefon:
info@cfl.dk

Leder du med stil? Få indsigt i et par af Blanchards værktøjer, Situationsbestemt Ledelse® II og Situationsbestemt Teamledelse®

Et positivt samspil mellem leder og medarbejder er en forudsætning for, at medarbejderen kan lykkes på jobbet.

Som leder er man nødt til at besidde de færdigheder, der sætter én i stand til at definere de behov medarbejderen har for at kunne opfylde egne og ikke mindst virksomhedens mål koblet op mod strategien.

Teams, der er kørt fast og ikke ved, hvordan de kommer videre, kan virkelig gøre det af med al innovation og vækst.

Med lidt træning og kompetenceudvikling i, hvordan man former og leder teams, hvordan man samarbejder med andre og hvordan man diagnosticerer et teams udvikling, får medarbejdere, ledere og virksomheder meget mere ud af teamwork.

Kom og hør, hvordan du kan hjælpe lederne i din virksomhed til at lede med stil og oplev fordelene ved at have en fælles terminologi omkring ledelse, uanset om vi taler ledelse af individ eller teamledelse.

Vær opmærksom på, at dette informationsmøde afholdes som webinar.