Begivenheder

Inspiration, ny viden, best practice

CfL sætter ledelse på dagsordenen

Gennem vores arrangementer og KLUBHUSMØDE™ sikrer vi, at du bliver opdateret på ledelsesmæssige problemstillinger og tendenser.

Vi opsamler, bearbejder og analyserer viden om teori og praktisk ledelse, da vi tilstræber at være faglig spydspids i debatten om og udviklingen af danske virksomheder og ledere. Med en helhedsorienteret tilgang til ledelse giver dig vi dig inspiration og ny viden til at håndtere dine ledelsesudfordringer.

Vil du udfordres, inspireres, holdes opdateret og være med, så tilmeld dig til vores arrangementer, som du kan se nedenfor.

Vores KLUBHUSMØDE™ afholdes både i København, udlandet og rundt om i Danmark. Vi livestreamer fra København og holder KLUBHUSMØDE™ lokalt ude hos medlemsvirksomheder, hvor medlemmer samles om KLUBHUSMØDE™.

Kontakt os, hvis du kan og vil være vært for et KLUBHUSMØDE™.
Når du tilmelder dig et KLUBHUSMØDE™ bliver du  bedt om i menuen at vælge, hvor du ønsker at deltage.

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Informationsmøde – Jungiansk Typeindeks JTI (København)

Detaljer

Dato:
19. september 2017
Tidspunkt:
9:00 - 11:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

CfL
Folke Bernadottes Allé 45
København Ø, 2100 Danmark

Arrangør

CfL
Telefon:
info@cfl.dk

Få det bedste ud af medarbejdernes forskelligheder

I løbet af to timer får I mulighed for at høre om et værktøj, som giver afsæt i arbejdet med personlig udvikling, lederudvikling, teambuilding, konfliktløsning, forandringsprocesser og lignende udviklingsprocesser.

Hver eneste medarbejder har sin egen særlige betydning i organisationen, og derfor er alle medarbejdere vigtige for at skabe et godt resultat. Nøglen er at kunne gøre forskelle til fordele.

Ledelsesværktøjet JTI giver jer muligheden for at udnytte medarbejdernes forskelligheder og derved opnå et bedre samarbejde og bedre resultater.

Så sæt to timer af, og få inspiration til hvordan I kan gøre forskelle til fordele.